TRANSPORT: 

  • Curier , Livrare in 1-2 zile lucratoare, 20 RON


  * RETURNAREA PRODUSELOR 

      Conform legislatiei din Romania ( reglementata prin Legea comertului la distanta OUG 34/2014) puteti sa returnati produsele doar in termen de 14 zile calendaristice de la cumpararea acestora. 

Atentie ! Produsele din categoria "Costume de baie" nu se pot schimba sau returna , conform Articolului 16,OUG nr.34/2014, litera "e"!

       Motive pentru care AdaModa refuza returul produselor:

  • deteriorarea sau murdarirea produsului din cauza neambalarii corespunzatoare si a deteriorarii prealabile a ambalajului original;
  • utilizarea produselor si trimiterea acestora cu semne de uzura sau mirosuri improprii.
  •  returul trimis dupa 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

 

     Magazinul www.adamoda.ro accepta schimbarea produselor sau returnarea banilor !

      Taxele de returnare sau schimbare a produsului sunt suportate de catre client !

       NU veti suporta taxele de schimb de colet atunci cand: 

- nu primiti produsul comandat ;

- produsul primit este defect din fabrica. 

 ATENTIE: Nu vom suporta taxa de transport daca faceti retur la produsul defect sau alegeti un alt model/marime fata de ce ati comandat initial !

    * CONDITII DE RETUR

1. Conform OUG 34/2014 Ada Moda (adamoda.ro) isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor deteriorate,acestea fiind refuzate.

     1.1 Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat , sa nu contina urme de utilizare, sa aiba toate accesoriile si etichetele intacte si asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de Ada Moda.

2. Taxele de returnare sunt suportate de catre client ! 

3. Rambursarea valorii produsului se face in cel mult 14 zile lucratoare de la receptionarea returului , prin CONT BANCAR , clientul fiind obligat sa ne comunice in scris ,contul IBAN si titularul acestuia. 

      3.1 Rambursarea se va face doar pentru valoarea produsului nu si pentru costurile de livrare.  In cazul unui retur al unei comenzi cu transport gratuit, (suma totala peste 299 lei), la returnarea  produselor, la restituirea sumei de bani se va opri contravalorea transportului de 20 lei.

      3.2 Rambursarea se va face doar prin cont bancar pentru a efectua si demonstra legal si cu usurinta restituirea banilor.

4. Returul se va face prin orice firma de curierat , la adresa:BUCURESTI,SECTOR 3 ,SOS. DUDESTI-PANTELIMON NR 44 , IN CADRUL U.I PARTER NR 1 !!, iar numar de contact: 0770.198.801,taxele fiind suportate de client.

5. In colet va rugam sa ne lasati scris : CONTUL IBAN , TITULARUL ACESTUIA SI UN NUMAR DE TELEFON VALID.Nu trimitem notificari ca am primit coletul ,puteti verifica personal la firma de curierat cu nr. de awb daca coletul a ajuns la noi.

6. NU ACCEPTAM COLETE TRIMISE  CU PLATA TRANSPORT LA NOI !


     * SCHIMBUL DE COLETE 

- se poate face doar prin firma de curierat cu care detinem contract : Sameday, taxele de transport fiind suportate de catre client ,transportul fiind de 25lei ( daca schimbul nu se face din vina Ada Moda ) .

- in cazul in care shimbati cu un produs cu valoare mai mare veti plati diferenta , iar daca valoarea este mai mica veti primi diferenta pana la valoarea produsului ce il schimbati. 

- in momentul in care curierul ajunge la dumneavoastra si va inmaneaza comanda noua , dumneavoastra o dati la schimb pe cea veche .

URMARIREA COMENZII

Indata ce inregistrezi comanda, un operator Ada Moda te va suna pentru a te informa despre livrare si plata. 

Daca ai nevoie si de alte informatii decat cele afisate in contul tau, colegii nostri de la Suport clienti asteapta sa iti preia apelul in fiecare zi, la numarul: 0770.198.801 Luni-Vineri, intre orele 10:00-17:00.

Datorita programului firmelor de curierat in weekend nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare.

Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, se anunta clientul pe email. Comenzile primite vineri dupa orele 17.00 vor fi procesate saptamana viitoare, luni dimineata.


Atentie: in cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la noi. Pentru a incerca o alta expediere destinatarul se obliga sa plateasca pentru ambele expeditii.

MODIFICARE SAU ANULARE COMANDA

Daca te-ai razgandit si nu mai doresti un produs din comanda, doresti un alt produs decat cel comandat sau nu mai doresti niciunul dintre produsele comandate, te rugam sa ne anunti cat mai repede.

Telefon: 0770.198.801
Luni-Sambata, intre orele 10.00-17.00 .

* Prin bifarea casutei de acceptare a Termenilor si Conditiilor la finalizarea comenzii, se considera ca le-ati citit si ati fost de acord.

* Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare !

* Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in:

 - Ordonanta nr 34/2014 privind  regimul juridic al contractelor la distanta;

 - Legea nr 51 din 21/01/2013 privind aprobarea OUG nr 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta;

 - Prezenta OUG 34/2014 reglementeaza drepturile  consumatorilor in cazul contractelor la distanta. * Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0770.198.801.